Partnereink többféle kedvezményt is igénybe vehetnek a velünk való együttműködés során, melyek köre időről-időre bővül. Jelenleg az alábbi kedvezmények érvényesek:

Dologi kiadások kedvezménye
2010-től állandó partnereinknek nem számítjuk fel a posta, a fénymásolás és a felhasznált irodaszerek költségeit, kivéve, ha azok partnereink kényelmének okán, vagy nem kifejezetten a számviteli szolgáltatásainkkal kapcsolatban merültek föl. Ez a kedvezmény automatikusan jár minden partnerünk számára.

Induló vállalkozások kedvezménye
Amennyiben egy frissen indult társas vállalkozás nálunk kezdi a könyvelése vezetését, fél éven keresztül fixen, a feldolgozandó bizonylatok mennyiségétől függetlenül 20000 Ft+ÁFA a könyvelési díja, amely tartalmazza maximum egy fő bérszámfejtését is. A fél év letelte után közösen, a normál díjszabásunkat alapulvéve állapítjuk meg a további könyvelési díjat. A kedvezmény igénybevételének feltétele 1 éves hűség (további 6 hónap). Amennyiben az együttműködés a partner kezdeményezésére ezen időtartam alatt megszakad, a kedvezményes időszakra vonatkozó, a normál díjszabásunkkal számított könyvelési díj és a ténylegesen kiszámlázott, kedvezményes könyvelési díj különbözetét utólagosan felszámítjuk.

Partner kedvezmény
Amennyiben egy állandó partnerünk ajánlására sikeresen könyvelési szerződést kötünk egy másik vállalkozással, az ajánló vállalkozás 10%, az ajánlott vállalkozás 5% kedvezményt kap az alap könyvelési díjából mindaddig, amíg az ajánlott vállalkozással szerződésben állunk. A kedvezmény maximuma minden egyes ajánlott társas vállalkozás esetén nettó 5000 Ft, egyéni vállalkozások után nettó 1000 Ft havonta, és ilyen módon az alap könyvelési díj maximum 50%-ig csökkenthető. Ez azonban igen jelentős könnyítést is jelenthet a könyvelési díjra vonatkozólag, érdemes tehát együttműködni velünk.

Skonto
Minden partnerünk, aki a könyvelési díjról vagy egyéb szolgáltatásainkról szóló számláját a kiállítástól (és egyben kézhezvételtől) számított harmadik munkanapig bezárólag kiegyenlíti, 3% fizetési engedményt kap a számla összegéből. A kiegyenlítés történhet készpénzben az irodánkban, vagy átutalással, mely esetben a kedvezményes határidő utolsó napján kezdeményezett átutalás után még jár a skonto, az összeg megérkezésének napjától függetlenül. A kedvezményt csak azon partnereink vehetik igénybe, akik lejárt határidejű tartozással nem rendelkeznek irányunkban. Az engedmény összegéről pénzügyi rendezést nem igénylő jóváíró számlát állítunk ki, utólagosan.